Creatief aanbod producten
Geschikt voor ieders budget
Persoonlijk contact
Eigen illustraties

Suikerbonen gravel grijs mat PC

Terug naar overzicht

€ 19,9916,00Incl. btw

Suikerbonen gravel grijs mat
Papachocolat

per kilo

Lees de volledige productomschrijving

  Kies je kleur:

  • 5 producten op voorraad
  • Creatief aanbod producten
  • Geschikt voor ieders budget
  • Persoonlijk contact
  • Eigen illustraties

  Productomschrijving

  LAATSTE STUKS


  Suikerbonen van Papachocolat zijn suikerbonen met 45% cacao en in een mooi kleurtje gewikkeld. Ze bevatten enkel natuurlijke kleurstoffen en zijn gelatine vrij.

  1kg suikerbonen, hierin zitten ongeveer 240 à 250 suikerbonen.

  Onze namen verwijzen naar de kleuren van onze doosjes.
  Deze kleur heet bij Papa Chocolat 'gravel grijs mat'.

  Deze bonen zijn iets kleiner dan die van De Bock. Wil je graag een transparant kadodoosje vullen? Dan kies je best bonen van eenzelfde merk.  ___________________________________________


  Ingrediënten: suiker, pure chocolade (47,6%) (suiker, cacaomassa, cacao boter, emulgator: soja lecithine, smaakstof: vanille. Cacao min. 53%); geleermiddel: maltodextrine, arabische gom; kleurstoffen: (E153), natuurlijke smaakstof vanilline.  Bevat soja en afgeleiden; kan sporen bevatten van lactose, melk, (amandel)noten en afgeleiden. Glutenvrij.

  Suikerbonen is een voedingsmiddel en vandaar kan elk lot anders zijn van kleur. Pin je niet vast op de kleur van de foto, het kan dus wat afwijken. Ook wanneer je een nabestelling plaatst, kan het zijn dat dit van een ander lot is en daarom iets anders zijn van kleur.

  Voeding (en dus ook suikerbonen) kunnen omwille van hygiënische redenen niet geretourneerd worden (ook niet indien de folie er nog rond zit).

   

   

  Recent bekeken