Ontwerp op maat – Pakket L

MOMENTEEL ZIT ONZE PAKKET L VOL TOT EN MET AUGUSTUS. 
Ben je uitgereekend voor september of later? Dan kan je wel nog bij ons terecht.

Pakket L betekent "Large" in de letterlijk brede zin van het woord. Je kan zo goed als all the way gaan in het ontwerp, aangezien we volledig van een blanco blad starten. Jij stuurt ons in de juiste richting en wij zorgen ervoor dat jullie wensen en ideeën in het juiste concept gegoten worden. 

_____________________________________________________________

 

OP MAAT?

Heb je zelf een leuk idee voor een kaart of wil je graag iets anders? Pakket L kan voor jou de oplossing bieden!

Laat een kaartje op maat maken, volledig gebaseerd op jullie wensen en ideeën. Dit kan voor een geboortekaartje, trouwuitnodiging, save the dates, communies of jouw eigen persoonlijke event zijn. Bij pakket L zit je voor alle gelegenheden goed!

Je kan bij ons terecht voor heel wat uiteenlopende stijlen en technieken: modern en strak, romantisch met aquarel of kortom illustraties die het verschil maken. Vraag naar de mogelijkheden, ze zijn zeer uitgebreid en steeds op jouw wensen afgestemd. We zijn zelf creatief genoeg, dus we maken géén werk van collega's na. Dat is nagenoeg het enige waarvoor je bij ons niet terecht kan.

__________________________________________________

 

HOE VERLOOPT HET?

Belangrijk bij een ontwerp op maat is dat we een goed beeld krijgen van wat jullie voor ogen hebben. Jullie zijn van harte welkom in ons atelier om alles even te bespreken en overleggen. Is het te moeilijk om langs te komen? Dan kan het ook via mail verlopen. Je kan dan bijvoorbeeld een moodboard samenstellen, waar volgende elementen aan bod kunnen komen:

  • gewenste kleuren
  • omschrijving van jullie idee
  • stijl van lettertype
  • gewenste sfeer

Hiermee gaan wij aan de slag. Binnen 20 werkdagen ontvangen jullie een conceptschets. In deze conceptschets zijn er ook kleurvoorstellen opgenomen. Jullie kunnen feedback geven op de schets. Wanneer de illustratie op punt staat, wordt deze in kleur uitgewerkt. Hierna is het niet meer de bedoeling om de illustratie nog te laten aanpassen. Kleuren kunnen uiteraard wel nog aangepast worden. Van zodra het ontwerp volledig op punt staat, wordt er een proefdruk gemaakt op jullie gekozen papier. Erna bekijken we eventuele extra's (stickers, ...). Jouw wensen staan steeds centraal tijdens het hele traject.

__________________________________________________

WAT KOST HET?

Voor 265 euro kan je jouw eigen unieke kaartje laten ontwerpen.
Deze kost bevat volgende:

• Ontwerp & opmaak
• 1 proefdruk op papier

De kost van druk hangt af van heel wat factoren (formaat, keuze papier, afwerking,...).
Deze vind je hier terug.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »