Creatief aanbod producten
Geschikt voor ieders budget
Persoonlijk contact
Eigen illustraties
Prijzen geboortekaarten

Prijzen geboortekaarten

Er is keuze uit drie ontwerppakketten, afhankelijk van jouw wensen. Zo betaal je een correcte prijs die aansluit bij wat je nodig hebt. Hieronder vind je een overzicht van de pakketten: wat is er standaard inbegrepen en wat kosten ze juist. Pakket S en pakket M zijn van toepassing op onze collectiekaartjes voor geboorte en communie. Pakket L omvat een ontwerp op maat. Onder het overzicht vind je nog een aantal bijkomende mogelijkheden die je optioneel aan jouw pakket kan toevoegen.

De drukkosten vind je hier terug. Deze zijn afhankelijk van jouw gekozen formaat, papier en afwerking.


Overzicht pakketten

 

VERZENDKOSTEN

We verzenden de kaartjes met DPD (of Bpost op vrijdag) en doopsuiker/enveloppen/extra's op voorhand via Bpost. DPD is een pakketdienst die het pakket levert aan huis, op werk, bij familie,... Voor een levering via DPD dient er steeds iemand aanwezig te zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Ben je niet thuis? Dan kan je jouw toestemming geven om het pakket achteraan of op een andere plaats aan huis te zetten.

DPD kan ook leveren aan ziekenhuizen, lijkt jou dit interessant? Neem dan eerst even contact op met jouw ziekenhuis om te bekijken of dit voor hen geen probleem is.


Verzenden van geboortekaartjes

We hebben ervoor gekozen om de geboortekaartjes steeds met garantieservice te verzenden. Daardoor kunnen wij garanderen dat de geboortekaartjes de volgende werkdag (inclusief zaterdag) geleverd worden. Jullie moeten er alleen voor zorgen dat er iemand aanwezig kan zijn om het te ontvangen.

Verzending geboortekaartjes België   9,95,-
Verzending geboortekaartjes Nederland  14,95,-
Afhalen in Aarschot gratis (en kan 24u op 24u, je hebt dan de kaartjes steeds 1 werkdag vroeger)

 

BIJDRUKKEN

Toch nog enkele kaartjes te kort na het versturen? Bijdrukken is geen probleem! Hou wel rekening met de hoge drukkosten voor kleine oplages. Vaak is het interessanter om er meteen een tiental als reserve te voorzien.

 

ANNULEREN

We vinden het belangrijk dat elk ontwerp er piekfijn uit ziet en spenderen er dan ook telkens de nodige aandacht en zorg aan. Ben je desondanks toch niet tevreden met het resultaat, dan kan je jouw bestelling nog annuleren indien er nog niets gedrukt werd. Vanaf de eerste digitale proef worden er annulatiekosten aangerekend. Deze variëren naargelang de verschillende pakketten:

PAKKET S: 40,-
PAKKET M: 70,-
PAKKET L: 210,-

Is het ontwerp al verder dan de eerste digitale versie dan dienen de volledige ontwerpkosten betaald te worden:

PAKKET S: 75,-
PAKKET M: 140,-
PAKKET L: 280,-

Indien de geboortekaartjes of extra's al in productie zijn, dient het volledige bedrag betaald te worden.

 

// Al onze prijzen zijn inclusief 21% BTW //

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Bewaren

Bewaren

Save