Prijzen

Er is keuze uit drie pakketten, afhankelijk van jouw wensen. Zo betaal je een correcte prijs die aansluit bij wat je nodig hebt. Hieronder vind je een overzicht van de pakketten: wat is er standaard inbegrepen en wat kosten ze juist. Pakket S en pakket M zijn van toepassing op onze collectiekaartjes voor geboorte en communie. Pakket L omvat een ontwerp op maat. Onder het overzicht vind je nog een aantal bijkomende mogelijkheden die je optioneel aan jouw pakket kan toevoegen.

 

 

De prijzen in de tabel weergegeven zijn voor 75 kaartjes.
Een overzicht van de aantallen en bijhorende prijzen, vind je steeds bij de betreffende pakketten terug.

 

BIJKOMENDE OPTIES EN MOGELIJKHEDEN

Je kan nog verschillende opties toevoegen aan jouw pakket.
Hieronder vind je een overzicht wat je kan toevoegen en hoeveel dit juist kost. Deze prijzen worden éénmalig bovenop de pakketprijs geteld ongeacht aantal of formaat.

• optie DUBBEL (openvouwend) KAARTJE    55,-
Standaard worden onze kaarten in een enkele variant voorzien, dit wil zeggen voor- en achterzijde bedrukt. Heb je liever een openvouwend kaartje? Dat kan! Selecteer dan bij jouw bestelling de optie "dubbel kaartje". Bovenstaande prijs is een eenmalige meerprijs, ongeacht het aantal of formaat.

• optie PAPIEREN PROEFDRUK (enkel kaartje)    12,-
Na elke aanpassing krijg je een digitale proefdruk via mail toegestuurd. Als je graag het gedrukte resultaat (kleuren en papier) op voorhand bekijkt, raden we bij de pakketten S en M aan om een papieren proefdruk te bestellen. Deze wordt naar jouw thuisadres verzonden.

• optie PAPIEREN PROEFDRUK (dubbel kaartje)    15,-
Na elke aanpassing krijg je een digitale proefdruk via mail toegestuurd. Als je graag het gedrukte resultaat (kleuren en papier) op voorhand bekijkt, raden we bij de pakketten S en M aan om een papieren proefdruk te bestellen. Deze wordt naar jouw thuisadres verzonden.

• optie WISSEL     20,-
Heb je verschillende kaartjes nodig? Bijvoorbeeld verschillende talen, eentje met babyborrel en eentje zonder, eentje mét cadeautip en eentje zonder, ... . In plaats van met een bijkomend klein kaartje te werken dat al eens makkelijk verloren raakt, kan je ook een drukwissel toepassen. We voorzien en drukken dan twee verschillende geboortekaartjes: eentje mét bv de babyborrelgegevens erop, en eentje zonder. Dit komt tevens budgetvriendelijker uit dan wanneer je met bijkomende kleine babyborrelkaartjes zou werken. Prijs is per wissel.

• optie AFGERONDE HOEKEN    25,-
Afgeronde hoeken kunnen alleen toegepast worden op enkele kaartjes. Dit geeft een zachte, lieve toets aan het ontwerp. Heb je graag een preview van onze papiersoorten en afwerking? Bestel dan gerust een stalenpakketje!

• optie PAPIER n°2 - cocoon      20,-
Standaard drukken we op papier n°01, een gladgestreken papier van 350g. Maar soms wil je net dat tikkeltje meer. Dan kan ons cocoon papier een oplossing bieden:een papiersoort met een subtiele korrel en textuur. Het laat minimalistische ontwerpen of ontwerpen met kartonlook mooi tot hun recht komen. Heb je graag een preview van onze papiersoorten en afwerking? Bestel dan gerust een stalenpakketje!

• optie PAPIER n°3 - matte laminatie    20,-
Standaard drukken we op papier n°01, een gladgestreken papier van 350g. Maar soms wil je een iets steviger resultaat. Dan kan onze matte laminatie een oplossing bieden: aan beide zijden wordt er na het drukken een folie geperst. Dit zorgt ervoor dat de kaart iets steviger wordt en dat de kleuren in het algemeen iets zachter worden. Het kaartje krijgt hierdoor een matte uitstraling. Dit wordt vaak aangeraden bij ontwerpen met een donkere achtergrond. Heb je graag een preview van onze papiersoorten en afwerking? Bestel dan gerust een stalenpakketje!

• optie PAPIER n°4 - superbrut    40,-
Standaard drukken we op papier n°01, een gladgestreken papier van 350g. Voor een écht stevig kaartje kan je optioneel overschakelen naar superbrut-papier. Dit is een papier dat een equivalent heeft van 450 à 500g. Heb je graag een preview van onze papiersoorten en afwerking? Bestel dan gerust een stalenpakketje!

 

VERZENDKOSTEN

We verzenden de kaartjes met DPD en extra's via Bpost. DPD is een pakketdienst die het pakket levert aan huis, op werk, bij familie,... Voor een levering via DPD dient er steeds iemand aanwezig te zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Ben je niet thuis? Dan kan je jouw toestemming geven om het pakket achteraan of op een andere plaats aan huis te zetten.

DPD kan ook leveren aan ziekenhuizen, lijkt jou dit interessant? Neem dan eerst even contact op met jouw ziekenhuis om te bekijken of dit voor hen geen probleem is.


Verzenden van geboortekaartjes

We hebben ervoor gekozen om de geboortekaartjes steeds met garantieservice te verzenden. Daardoor kunnen wij garanderen dat de geboortekaartjes de volgende werkdag (inclusief zaterdag) geleverd worden. Jullie moeten er alleen voor zorgen dat er iemand aanwezig kan zijn om het te ontvangen.

Verzending geboortekaartjes België   9,95,-
Verzending geboortekaartjes Nederland  14,95,-
Afhalen in Aarschot gratis (en kan 24u op 24u, je hebt dan de kaartjes steeds 1 werkdag vroeger)

 

BIJDRUKKEN

Toch nog enkele kaartjes te kort na het versturen? Bijdrukken is geen probleem! Hou wel rekening met de hoge drukkosten voor kleine oplages. Vaak is het interessanter om er meteen een tiental als reserve te voorzien.

 

ANNULEREN

We vinden het belangrijk dat elk ontwerp er piekfijn uit ziet en spenderen er dan ook telkens de nodige aandacht en zorg aan. Ben je desondanks toch niet tevreden met het resultaat, dan kan je jouw bestelling nog annuleren indien er nog niets gedrukt werd. Vanaf de eerste digitale proef worden er annulatiekosten aangerekend. Deze variëren naargelang de verschillende pakketten:

PAKKET S:   30,-
PAKKET M:  50,-
PAKKET L:   250,-

Indien de geboortekaartjes of extra's al in productie zijn, dient het volledige bedrag betaald te worden.

 

// Al onze prijzen zijn inclusief 21% BTW //

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Bewaren

Bewaren

Save

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »