Creatief aanbod producten
Geschikt voor ieders budget
Persoonlijk contact
Eigen illustraties
Over ons

Over ons

Sabrina - Nele - Katrijn - Annelies - Sanne


Nele

Georganiseerde planner & trendzoeker.
Mailverslinder.
Flapuit (met licht Kempisch accent).
 
Nele vormt de organisatorische ruggengraat van FestLab. Ze is meester in gettin' things done en is de eerste buffer van alle inkomende mails. Ze is verantwoordelijk voor de webshopbestellingen, kaartjes binnen pakket S en pakket M productfotografie, administratie, social media, zorgt ervoor dat de stock tijdig aangevuld wordt en is steeds op zoek naar nieuwe producten. Samen met Katrijn bouwt ze ook het luik Feest uit binnen FestLab.

 

Annelies

Ambitieuze dromer.
Vormgever & illustrator.
Licht chaotische dottendraagster.


Annelies geeft richting en vorm aan FestLab. Ze zorgt ervoor dat de branding en efficiëntie on track blijft, neemt alle vormgeving voor haar rekening en stippelt nieuwe paden en plannen uit. Ze is verantwoordelijk voor nieuwe collecties kaartjes, bedenkt en creëert nieuwe producten en schrijft alle items voor de blog. Ze houdt ervan om te spelen met woord- en beeldtaal. Naast haar illustratiewerk voor verschillende uitgeverijen en kinderboeken, timmert ze binnen FestLab aan het luik Boeken. Stay tuned dus.

 

Sanne

Creatieve levensgenieter.
Getalenteerde illustrator. 
Trotse froufroudraagster.

Sanne stuurde FestLab één van de mooiste, spontane sollicitatiebrieven op éxact het juiste moment tijdens de zwangerschappen van Annelies & Nele. En here we are! Intussen vormt ze zelfs het brein en tekentalent achter alle ontwerpen op maat binnen FestLab. Naast de ontwerpen op maat neemt ze samen met Nele ook de kaartjes binnen pakket S en pakket M voor haar rekening. Haar illustratiestijl, motivatie, positieve ingesteldheid en punctualiteit maken haar een zeer gewaardeerd lid van het FestLab-team.

 

Katrijn

Initiatiefnemer.
Milieupleiter.
FestLab Feestbeest.


Katrijn vormt de drijvende kracht achter het uitbouwen van het Feest-luik binnen FestLab. Haar oog voor styling en kleuren zorgen ervoor dat er al tal van mooie producten gecombineerd werden en dat er prachtig gedecoreerde feestjes hebben plaatsgevonden. Ze is steeds op de hoogte van de laatste kindertrends en is actief op zoek naar manieren om deze te integreren in FestLab. Haar doorwinterde motivatie voor ecologie heeft ook binnen FestLab een milieubewustere wind doen waaien. Katrijn is ook verantwoordelijk voor het inpakken en verzenden van alle bestellingen & pakketten binnen FestLab. 

 

Sabrina

Punctuele overzichtsbewaarder.
Creatieve floriste.
Vrolijke optimist.

Sabrina vormt de drijvende kracht achter het logistieke gedeelte van onze webshop. Ze zorgt ervoor dat onze pakketten verzorgd het atelier verlaten, op weg naar hun eindbestemming. Bovendien houdt ze ons atelier en magazijn op orde, zorgt ze voor de aanvulling van de voorraad en brengt ze een vrolijke noot in het magazijn. Dankzij haar feeling voor structuur, verloopt het inpakken van de bestellingen heel efficiënt. Kortom, iedereen zou een Sabrina in zijn leven moeten hebben. :) Wij kunnen haar alvast niet meer missen! 

 

Bewaren

Save

Save

Save