Doopsuiker DIY bij FestLab

 

Geboortekaartjes zonder doopsuiker is een klein beetje als een café zonder bier. Je wil graag aan bezoekers en gasten een klein aandenken of bedankje meegeven. Dat dit veel geld moet kosten is gelukkig niet waar. Dat je in onze shop voor élk budget wat kan samenstellen kunnen we met veel plezier bevestigen!
Onze doopsuikers zijn allemaal DIY doopsuiker. Dit wil zeggen dat je zelf een mooi geheel kan uitzoeken en je zelf aan het knutselen kan.


Het uitzoeken van jouw doopsuiker kan dmv deze paar makkelijke stappen:

1. Wat wil je graag in de verpakkingen doen? Kies je voor suikerbonen, snoep, koekjes, chocolade,... Er zijn heel wat mogelijkheden qua voeding.

2. Heb je ook graag een alternatief doopsuiker item? Denk aan een zeepje, badzout, geurkaarsjes, bloembommetjes, een gepersonaliseerde pen,...

3. Zijn er kindjes die op bezoek zullen komen? Dan is het leuk om voor hen iets te voorzien. Denk aan een zakje met snoepjes of koekjes, een jojo, tol, bellenblazer, kleurpotloodjes,... Heel wat mogelijkheden!

4. Ga nu op zoek naar de geschikte verpakking(en) voor deze items. Het is leuk om een paar verschillende te combineren. Een doopsuiker presentatie met 4 verschillende items vormt een mooi geheel.
Suikerbonen kan je in eender welke verpakking doen, snoep verpak je best in een verpakking die je volledig kan afsluiten zoals een glazen potje.

5. Indien gewenst kan je deze nog verder afwerken met lintjes, washitape, wasknijpers, droogbloemen, labels met gravure, ....

6. Hoe ga je de verpakking personaliseren met de naam? Kies je voor een stempel die je kan gebruiken op alle verpakkingen of ga je liever voor een naamsticker zoals een ronde sticker of vinylsticker? Aan jou de keuze!

7. Maak er een prachtig totaalplaatje van en zoek een leuke manier om het te presenteren.


We bieden je werkelijk alles om jouw creativiteit de vrije loop te laten. Zo wordt het makkelijk om jouw doopsuikers zelf samen te stellen en te maken. Zie je door de bomen het bos niet meer? We hebben ondertussen heel wat voorbeelden verzamelt die je kan terugvinden op onze blog en instagram. We ontwikkelden ook een kieswijzer. Deze helpt je om een mooi doopsuiker geheel te vormen aan de hand van de keuzes die jij doorgeeft. Hier kan je de kieswijzer invullen.
Kom gerust eens langs in ons inspiratieatelier waar je heel wat voorbeelden kan bekijken en de verpakkingen en inhoud van dichtbij kan zien.

Ohja, hebben we al vermeld dat je de touwtjes zelf volledig in handen hebt? Wij leveren, jij knutselt! Je zal er trots op zijn, da's beloofd!

Heb je nog vragen? Kijk zeker even bij onze FAQ pagina. Hier staan antwoorden op vragen zoals 'hoeveel doopsuiker voorzien'.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »