Ronde stickers 3cm

Specificaties:

- ronde stickers met een diameter van 3cm.
- te bestellen per A4 vel -> 1 vel = 40 stickers
- 3cm is een ideaal formaat voor kleinere verpakkingen. (bv potlooddoosjes, kokertjes kurk, ...)

____________________________________________

Stickers zijn een ideale manier om doopsuiker, verpakkingen en bedankjes te personaliseren. Dit kan volledig in het thema van jouw geboortekaartje. Als je bij ons een kaartje bestelt, wordt de sticker volgens jouw wensen en in de stijl van het kaartje opgemaakt. Als je geen kaartje bij ons hebt, helpen we je uiteraard ook graag verder. Je kan ons een kant en klaar ontwerp aanleveren* of wij verzorgen de opmaak voor jou** (10,-).

Je kan de stickers gebruiken op je enveloppen. Of de potloodjes omtoveren tot een unieke kleurtjesset. Een bellenblazer krijgt met zo'n coole sticker meteen een transformatie. En de artisanale confituurpotjes krijgen prompt meer smaak met jouw doopsuikersticker erop!

* kant en klaar is een drukklare pdf: een vierkant van 3cm x 3cm, met een afloop van 3mm. Er mag geen "cirkel" meer op blijven staan, want dit wordt mee gedrukt. Alle lettertypes moeten in outlines staan en eventuele afbeeldingen ingesloten. Je kan deze pdf naar ons mailen.
** Let op: we maken niet zomaar een extern ontwerp na. We kunnen wel een bepaald lettertype en kleur gebruiken dat in jouw geboortekaartje voorkomt. 

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »