Ronde sticker 4cm met foliedruk

Choose from:

Specificaties:

- ronde sticker 4cm met foliedruk in koper, rosé, goud of zilver
OPGELET: datgene wat er in folie mag komen te staan dient vrij te staan (dus niet op een gekleurd vlak), wanneer je dit wel wil, stuur dan even een mail. Dit is een andere druktechniek.
- te bestellen per A4 vel -> 1 vel = 24 stickers
- 4cm is de standaard sticker voor de meeste van onze verpakkingen.

___________________________________________________


Stickers zijn een ideale manier om doopsuiker, verpakkingen en bedankjes te personaliseren. Dit kan volledig in het thema van jouw geboortekaartje. Als je bij ons een kaartje bestelt, wordt de sticker volgens jouw wensen en in de stijl van het kaartje opgemaakt. Als je geen kaartje bij ons hebt, helpen we je uiteraard ook graag verder. Je kan ons een kant en klaar ontwerp aanleveren* of wij verzorgen de opmaak voor jou** (10,-).

* kant en klaar is een drukklare pdf: een vierkant van 4cm x 4cm, met een afloop van 3mm. Er mag geen "cirkel" meer op blijven staan, want dit wordt mee gedrukt. Alle lettertypes moeten in outlines staan en eventuele afbeeldingen ingesloten.
Je dient 3 PDF's aan te leveren:
- een PDF met hoe de sticker er in z'n geheel uitziet
- een PDF met de gewone druk (indien van toepassing)
- een PDF van de folie (in 100% zwart)
Je kan deze pdf naar ons mailen. Indien het bestand niet druktechnisch in orde is, wordt er alsnog 10,- aangerekend zodat wij het in orde brengen.  

** Let op: we maken niet zomaar een extern ontwerp na. We kunnen wel een bepaald lettertype en kleur gebruiken dat in jouw geboortekaartje voorkomt.  

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »