Creatief aanbod producten
Geschikt voor ieders budget
Persoonlijk contact
Eigen illustraties

Zeep haver per 10

Terug naar overzicht

26,50Incl. btw

Zeepblokje +- 5x4cm • per 10 stuks

Lees de volledige productomschrijving

  Kies je kleur:

  • Niet op voorraad
  • Creatief aanbod producten
  • Geschikt voor ieders budget
  • Persoonlijk contact
  • Eigen illustraties

  Productomschrijving

  Zeep zal weer voorradig zijn half maart.  Wij hebben weer een favorietje in onze shop. Het is nuttig, mooi, ecologisch en ruikt daarbovenop ook nog eens overheerlijk! Wat een dreamcombo! 

  Klein haver zeepblokje dat je naar eigen wens kan afwerken.
  Ideaal om wat extra glans toe te voegen aan het doopsuiker van je kindje of leuk als bedankje op een huwelijk. 

  Je kan er ook een kalkwikkeltje bij bestellen indien je wenst of je kan ze ook in een klein melkzakje steken. Schattig is het in elk geval! 
  Afwerken kan je met een stempel, vinylsticker of ronde sticker 3cm. Een ronde sticker van 4cm kan ook, maar dan is het zeepje (en de wikkel) meer bedekt. 

  Deze zeepjes worden speciaal voor ons op een ambachtelijke manier gemaakt door een lokaal zeepatelier. Ze zijn duurzaam en ecologisch, waardoor we er nog meer verliefd op worden. 
  Doordat ze in kleine oplages gemaakt worden, kan het zijn dat de kleur afwijkt. De ene keer zijn ze wat lichter dan de andere keer.

  _________________________________________________________________________________


  Afmetingen: +- 5cm x 4cm x 1cm
  Wikkel is 4,5cm breed.

  Nog een paar technische details opgesomd: 
  Kleur: geel-beige
  Ingrediënten: sodium olivate*, sodium shea butterate*, aqua, sodium cocoate*, sodium cocoate*, sodium castorate*, avena sativa (oat) kernel powder*
  * van gecertificeerde biologische herkomst

   

  Boters en oliën zijn biologisch en fairtrade. Indien dit niet verkrijgbaar is, zijn ze tenminste ‘food grade’. Wat een hoge graad van kwaliteit garandeert.

  Ook de etherische oliën en essentiële oliën zijn bij voorkeur biologisch of gewonnen uit wildpluk.

  De kleur is afkomstig van natuurlijke grondstoffen zoals actieve kool, koffie, bloemblaadjes, safflour, laurierolie, indigoblad... bij sommige zepen wordt er gebruik gemaakt van micapoeder. Mica is een pigment van minerale oorsprong. Zuiver, stabiel en toegelaten als ingrediënt in natuurcosmetica. Mica’s zijn perfect met elkaar te mengen, zo kan je honderden verschillende kleuren maken.  LET OP: de zeep wordt op een ambachtelijke manier gemaakt. Hierdoor is elk blokje ietsje anders en kunnen er kleine kleurafwijkingen mogelijk zijn. 

  Recent bekeken