Vinyl sticker in jouw eigen lettertype

Kies je kleur:

  • Koop 30 voor €0,85 per stuk en bespaar 6%
  • Koop 50 voor €0,80 per stuk en bespaar 11%
  • Koop 100 voor €0,75 per stuk en bespaar 17%

OPGELET: levertijd van 15 werkdagen
Wacht je even met het mailen
ivm de verzending van jouw order tot de 15 werkdagen gepasseerd zijn. Deze mailtjes zijn voor ons erg tijdrovend ;).

Deze stickers worden gesneden uit een groot stickervel en manueel gepeld, waardoor het behoorlijk tijdrovend is. De prijs is per stuk. OPGELET:
deze kunnen enkel besteld worden wanneer je ons een ttf of vector bestand kan aanleveren. Andere bestanden zijn niet voldoende! Dus geen word, jpeg, ...
Niet elk lettetrype is geschikt om vinylstickers van te maken. Lettertypes met veel uithalen zoals puntjes en lijnen (bv de brush lettertypes), moeten eerst clean gemaakt worden.Wil je hetzelfde lettertype als jouw geboortekaartje en dit staat niet tussen de lettertypes in onze handige online tool? Dan ben je hier aan het juiste adres voor vinylstickers op maat! 

Je kan hier het gewenste aantal stickers bestellen en de naam invoeren. Via een bijkomend mailtje kan je dan ons het lettertype in .ttf of vector bezorgen.

______________________________________________________

Formaat: 
Afhankelijk van het lettertype is het formaat anders. Deze stickers gaan tot maximum 10cm2
Geef zeker door hoe hoog en hoe breed de naam maximum mag zijn. Dit is afhankelijk van op welke verpakkingen je ze gaat kleven. Soms kan het zijn dat de naam tot een breedte van 7cm kan gaan maar misschien past dit niet op jouw verpakking.

Al onze kleuren hebben een matte afwerking. Verkies je wat meer bling bling? Dan zijn de blinkende vinylstickers jouw go-to!

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »