Blinkende vinylstickers in jouw lettertype

Choose from:

  • Koop 10 voor €1,00 per stuk en bespaar 5%
  • Koop 50 voor €0,90 per stuk en bespaar 14%

OPGELET: levertijd van 15 werkdagen
Wacht je even met het mailen ivm de verzending van jouw order tot de 15 werkdagen gepasseerd zijn. Deze mailtjes zijn voor ons erg tijdrovend ;).

Deze stickers worden gesneden uit een groot stickervel en manueel gepeld, waardoor het behoorlijk tijdrovend is. De prijs is per stuk. 
Heb je een leuke verpakking gevonden waar een ronde sticker niet mooi op past of wil je gewoon een strakker resultaat? Dan is deze gepersonaliseerde, uitgesneden vinyl sticker in een blinkende folie dé oplossing! 

_____________________________________________________________________________________

 

Wil je hetzelfde lettertype als jouw geboortekaartje en dit staat niet tussen de lettertypes in onze handige online tool? Dan ben je hier aan het juiste adres voor blinkende vinylstickers op maat! 

Je kan hier het gewenste aantal stickers bestellen en de naam invoeren. Via een bijkomend mailtje kan je dan ons het lettertype bezorgen. Dit kan je door het .ttf bestand, contour bestand of PDF van het bronbestand (waar naam in contouren staat) te mailen.
OPGELET: enkel deze bestanden, andere lukken niet. Dus geen word, jpeg,...

______________________________________________________

Formaat: 
Afhankelijk van het lettertype is het formaat anders. Deze stickers gaan tot maximum 10cm2. 
Geef zeker door hoe hoog en hoe breed de naam maximum mag zijn. Dit is afhankelijk van op welke verpakkingen je ze gaat kleven. Soms kan het zijn dat de naam tot een breedte van 7cm kan gaan maar misschien past dit niet op jouw verpakking.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »