Naamstempel 2,5x3cm

Kies je kleur:

Artikelnummer: Naamstempel_2.5x3

Een gepersonaliseerde naamstempel is super handig bij het maken van het perfecte doopsuiker, personaliseren van jouw uitnodigingen, versieren van kaarten, opleuken van trouwgadgets, afstempelen van de tekeningen,... Kortom een leuk gadget dat je kan blijven gebruiken.

ONTWERP ZELF JOUW STEMPEL IN ONZE EDITOR
Stel zélf jouw stempel samen in onze handige online tool. Kies een lettertype, voer de naam in en je ziet meteen hoe de stempel eruit zal zien!
Creëer nu je eigen exemplaar, meer DIY wordt het niet! :)

__________________________________________________________________________

 

- De stempels worden gelasercut uit ecologisch rubber en daarna verlijmd op natuurlijk, onbehandeld fineerhout. Een fantastisch ecologsich product om jouw doopsuikers/uitnodigingen mee af te werken. 
- Wist je dat we ook heel wat leuke kleurtjes in inktkussens hebben? We hebben de kleuren ook weer afgestemd op onze doosjes, zodat het voor jullie (hopelijk) makkelijker wordt om een keuze te maken.
- Wist je dat deze stempels oorspronkelijk van de hand van Mino Paper Sweets zijn?
Mino hangt helaas de handdoek aan de haak, maar wij krijgen de eer om de Mino-ziel verder te zetten. De Mino-stempels en geboortekaartjes zijn dan ook exclusief verkrijgbaar bij Fest Lab.

 

______________________________________________________________________________

 

Deze stempel heeft formaat 2,5x3cm. 
MEEST GEKOZEN FORMAAT
Dit formaat wordt doorgaans gebruikt om op doosjes, zakjes, labels, ... te stempelen. 
Let op: als je werkt met labeltjes check je best de afmetingen!

Levertijd: +- 12 werkdagen

 

______________________________________________________________________________Hoe ga je aan de slag met het stempelen?
Breng inkt aan op de stempel. Dit kan je doen door het stempelkussen op de stempel te drukken (niet te hard). Daardoor is het mogelijk om te werken met kleine stempelkussens, deze bieden we zelf aan.
Test de stempel eerst een paar keer uit door weinig of iets meer inkt aan te brengen op de stempel. Zo weet je meteen hoe vet hij gedrukt zal worden.
Ook het drukken op de houder zorgt ervoor dat je lijnen er dikker of dunner zullen uitzien. Te hard drukken kan je best niet doen want dan zal je inkt uitlopen.

Opgelet: maak je stempel na gebruik steeds schoon. Stempel enkele keren op een blad zodat de meeste inkt eraf is. Daarna kan je hem schoonmaken met een vochtig doekje.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »