Kinderstempel DIY 2,5x3cm

Kies je kleur:

Artikelnummer: Kinderstempel_2.5x3

Personaliseren wordt kinderspel met deze leuke stempels!
En je stelt jouw stempel eenvoudig zélf samen in onze online editor! 
Kies een leuke illustratie, lettertype, voer je naam in en hupsakeee... Je ziet meteen hoe de stempel eruit zal zien. Plezier gegarandeerd! 

Meer DIY wordt het niet! :) 

Leef je helemaal uit op doopsuiker, save the dates, enveloppen, stoffen zakjes, ... . Of schenk het als een cadeautje aan iemand? Een persoonlijk en attent pakje om te ontvangen.__________________________________________________________________

 

- De stempels worden gelasercut uit ecologisch rubber en daarna verlijmd op natuurlijk, onbehandeld fineerhout. Een fantastisch ecologsich product om jouw doopsuikers/uitnodigingen/tekeningen mee af te werken.
- Wist je dat we ook heel wat leuke kleurtjes in inktkussens hebben? We hebben de kleuren ook weer afgestemd op onze doosjes, zodat het voor jullie (hopelijk) makkelijker wordt om een keuze te maken.
- Deze stempels zijn oorspronkelijk van de hand van Mino Paper Sweets.
Mino hangt helaas de handdoek aan de haak, maar wij krijgen de eer om de Mino-ziel verder te zetten. De Mino-stempels en geboortekaartjes zijn dan ook exclusief verkrijgbaar bij Fest Lab.

 

 

______________________________________________________________________________

 

De stempel is beschikbaar in verschillende formaten:

2,5 x 3cm -> ideaal voor het stempelen op de doosjes (kubusdoosjes, hoge doosjes,...). Dit is het meest gekozen formaat.
3 x 5cm -> ideaal om te stempelen op iets bredere verpakkingen._____________________________________________________________________

Let op: gepersonaliseerde stempels zijn steeds maatwerk, waardoor er een langere productietijd aan verbonden is. Levertijd: +- 12 werkdagen. 


Hoe ga je aan de slag met het stempelen?
Breng inkt aan op de stempel. Dit kan je doen door het stempelkussen op de stempel te drukken (niet te hard). Daardoor is het mogelijk om te werken met kleine stempelkussens, deze bieden we zelf aan.
Test de stempel eerst een paar keer uit door weinig of iets meer inkt aan te brengen op de stempel. Zo weet je meteen hoe vet hij gedrukt zal worden.
Ook het drukken op de houder zorgt ervoor dat je lijnen er dikker of dunner zullen uitzien. Te hard drukken kan je best niet doen want dan zal je inkt uitlopen.

Opgelet: maak je stempel na gebruik steeds schoon. Stempel enkele keren op een blad zodat de meeste inkt eraf is. Daarna kan je hem schoonmaken met een vochtig doekje.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »