Vinyl sticker groot (voor presentatie)

Kies je kleur:

Artikelnummer: Vinyl30

OPGELET: levertijd van 12 werkdagen
Wacht je even met het mailen ivm de verzending van jouw order tot de 12 werkdagen gepasseerd zijn. Deze mailtjes zijn voor ons erg tijdrovend ;).Een grote vinylsticker tot 30cm2 is ideaal om te plakken op uitdeelpotten, bokalen, ... . 
Dit is diy ten top: je ontvangt de sticker en je plakt 'm zelf waarop je wil. 

Losse letters? No worries, je moet niet elk lettertje apart plakken hoor. Het wordt op een transfervel geleverd waardoor je alles in één geheel kan aanbrengen. 

_____________________________________________________________________________________


Ga zelf aan de slag in onze eenvoudige tool. Plaats jouw naam, selecteer welke kleur en welk lettertype er gebruikt mag worden en huppakee, wij gaan aan de slag! Zo eenvoudig krijg je een volledig matchende sticker voor jouw presentaties en verpakkingen.

Let op; in onze tool kan je tot 10cm breed gaan, maar hou rekening met de breedte van de bokaal/ondergrond/... . 

We hebben het aantal lettertypes waaruit je kan kiezen fors uitgebreid. Je hebt keuze uit maar liefst 34 verschillende soorten. 

 

LET OP:
Klanten die ook een geboortekaartje bij ons hebben, kunnen zonder meerprijs hetzelfde lettertype toepassen als op het kaartje. Selecteer in de tool dan gewoon het eerste lettertype. Wij zorgen er achter de schermen voor dat hetzelfde lettertype als op het kaartje wordt toegepast.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »