Vinyl sticker • Blinkend

Kies je kleur:

Maat:

Artikelnummer: Vinyl10bling
  • Koop 30 voor €0,95 per stuk en bespaar 5%
  • Koop 50 voor €0,90 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 100 voor €0,85 per stuk en bespaar 15%

OPGELET: levertijd van 15 werkdagen
Wacht je even met het mailen ivm de verzending van jouw order tot de 15 werkdagen gepasseerd zijn. Deze mailtjes zijn voor ons erg tijdrovend ;).

Deze stickers worden gesneden uit een groot stickervel en manueel gepeld, waardoor het behoorlijk tijdrovend is. De prijs is per stuk. Voor een beetje meer bling zijn deze blinkende vinylstickers een instant wow-factor! 

Heb je een leuke verpakking gevonden waar een ronde sticker niet mooi op past of wil je gewoon een strakker resultaat? Dan is deze gepersonaliseerde, uitgesneden vinyl sticker dé oplossing!

_____________________________________________________________________________________


Ga zelf aan de slag in onze eenvoudige tool. Plaats jouw naam, selecteer welke kleur en welk lettertype er gebruikt mag worden en huppakee, wij gaan aan de slag! Zo eenvoudig krijg je een volledig matchende sticker voor jouw presentaties en verpakkingen.

We hebben het aantal lettertypes waaruit je kan kiezen fors uitgebreid. Zit het gewenste er toch niet tussen of wil je een eigen lettertype gebruiken? Dan bestel je best de blinkende vinyl stickers op maat.

 

______________________________________________________

Formaat: 
Afhankelijk van het gekozen lettertype is het formaat anders. Deze stickers gaan tot maximum 10cm2. 
Wij passen het formaat aan wanneer dit boven de aangeduide 10 vierkante cm zit. Indien je jouw sticker kleiner hebt opgemaakt, behouden we uiteraard het formaat.

 

 

LET OP:
Klanten die ook een geboortekaartje bij ons hebben, kunnen zonder meerprijs hetzelfde lettertype toepassen als op het kaartje. Selecteer in de tool dan gewoon het eerste lettertype. Wij zorgen er achter de schermen voor dat hetzelfde lettertype als op het kaartje wordt toegepast.


Deze kleuren hebben een blinkende afwerking.
Verkies je wat matter en zachter? Dan zijn de gewone vinylstickers jouw go-to!0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »