Creatief aanbod producten
Geschikt voor ieders budget
Persoonlijk contact
Eigen illustraties

BOEK Vakantieprut & appelmummies

Terug naar overzicht

Kies je kleur:

  • 36 producten op voorraad
  • Creatief aanbod producten
  • Geschikt voor ieders budget
  • Persoonlijk contact
  • Eigen illustraties

Productomschrijving

Ben is gek op zijn opa. En Opa is gek op Ben. In dit vrolijke voorleesboek beleven ze samen allerlei grote en kleine avonturen.

Opa en Ben gaan op vakantie, terwijl Ben morgen weer naar school moet. De stroom valt uit, net als ze een spannende tijgerfilm aan het kijken zijn. Ze zijn verliefd – op buurvrouw Goedhart en op Elena uit de klas. En als Ben jarig is, bedenkt Opa de állercoolste traktatie.

Vakantieprut en appelmummies is een heerlijk voorleesboek van Naomi Tieman, auteur van Het huis van Sinterklaas. Ze weet alledaagse gebeurtenissen vrolijk verrassende wendingen te geven.

_____________________________________________

 

Onze eigenste Annelies maakte de illustraties voor dit vrolijke voorleesboek. Het is grappig en luchtig, met korte verhaaltjes. Ideaal voor het slapengaan, maar ook om voor te lezen in de klas.

En het voordeel van rechtstreeks aan de bron het boek te kopen?
Je kan 'm door Annelies laten signeren! WIN WIN :)

 

______________________________________________

 

Specificaties:
Voorleesboek • 10 kortverhalen •   88p
Auteur: Naomi Tieman
Illustrator: Annelies Vandenbosch
Uitgeverij: Gottmer Uitgeverij Amsterdam

 

_________________________________________

 

Review door Els:

Oh, wat een pret. Het boek ziet er zo vrolijk uit en dat is het ook. Een soort van Jubelientje en haar oma in jongensversie. Geweldig dus.

Opa houdt van Ben en Ben van opa. Opa is een beetje verliefd op de buurvrouw en Ben op Elena. Ze zijn beide ook dol op avontuur en een beetje gek. Gezellig gek. Opwijkend zou ik zeggen (afwijkend is zo een naar woord).

Ik zou elk kind een opa als die van Ben willen geven. Een opa die op een doodgewone woensdag op vakantie vertrekt al is het morgen school, een opa die een theelichtje in een vieze rodekool-pot zet als nachtlampje (geeft een mooi paars licht), een opa die niet te beroerd is om eendjes in zijn tuin te laten wonen. Pluiskuikens is trouwens mijn favoriete verhaal!

De verhaaltjes zijn tof om voor te lezen, liefst door opa natuurlijk. En dan samen de avonturen naspelen. Een super leuk boek met toffe verhalen, mooie prenten en grappige ideetjes voor een geweldige opa-kleinkind-dag. Verplichte kost voor elke opa.