Creatief aanbod producten
Geschikt voor ieders budget
Persoonlijk contact
Eigen illustraties

Suikerbonen zalm mat PC

Terug naar overzicht

19,95Incl. btw

Suikerbonen zalm
Papachocolat

per kilo

Lees de volledige productomschrijving

  Kies je kleur:

  • 17 producten op voorraad
  • Creatief aanbod producten
  • Geschikt voor ieders budget
  • Persoonlijk contact
  • Eigen illustraties

  Productomschrijving

  Suikerbonen van Papachocolat zijn suikerbonen met 45% cacao en in een mooi kleurtje gewikkeld. Ze bevatten enkel natuurlijke kleurstoffen en zijn gelatine vrij.

  1kg suikerbonen, hierin zitten ongeveer 240 à 250 suikerbonen.

  Onze namen verwijzen naar de kleuren van onze doosjes.
  Deze kleur heet bij Papa Chocolat 'zalm'.

  Deze bonen zijn iets kleiner dan die van De Bock. Wil je graag een transparant kadodoosje vullen? Dan kies je best bonen van eenzelfde merk.

  

___________________________________________

  
Ingrediënten: suiker, pure chocolade (40%) (suiker, cacao boter, emulgator: soja lecithine, smaakstof: vanillin. Cacao min. 45%); rijst- en maïszetmeel; geleermiddel: maltodextrine, arabische gom; kleurstoffen: (E120 E160c E171), glansmiddel: carnauba was, smaakstof vanillin.  Bevat soja en afgeleiden; kan sporen bevatten van gluten, melk, (amandel)noten en afgeleiden.


  Suikerbonen is een voedingsmiddel en vandaar kan elk lot anders zijn van kleur. Pin je niet vast op de kleur van de foto, het kan dus wat afwijken. Ook wanneer je een nabestelling plaatst, kan het zijn dat dit van een ander lot is en daarom iets anders zijn van kleur.

  Voeding (en dus ook suikerbonen) kunnen omwille van hygiënische redenen niet geretourneerd worden (ook niet indien de folie er nog rond zit).

   

  Recent bekeken