Stempel op maat

Heb je graag een gepersonaliseerde stempel die je kan gebruiken om het doopsuiker af te werken, uitnodigingen uit te werken of al die leuke cadeautjes te bestempelen? Kies dan voor een gepersonaliseerde stempel.

Ben je klant bij FestLab voor een geboortekaartje of trouwuitnodiging? Dan ontwerpen wij de stempel voor jou.

Heb je elders een geboortekaartje/ontwerp? Lever dan jouw stempel kant en klaar aan. Wat wil dit zeggen? Je levert de stempel aan in het correcte gekozen formaat als vectorieel bestand. Alleen dan kunnen we de stempel voor jou in productie laten gaan.
Kan je het niet correct aanleveren, kies dan uit één van onze andere stempels (naamstempel, kinderstempel,...).


Leuke "wist-je-datjes":

- Wist je dat deze stempels oorspronkelijk van de hand van Mino Paper Sweets zijn?
Mino hangt helaas de handdoek aan de haak, maar wij krijgen de eer om de Mino-ziel verder te zetten. De Mino-stempels en geboortekaartjes zijn dan ook exclusief verkrijgbaar bij FestLab.
- De stempels worden gelasercut uit ecologisch rubber en daarna verlijmd op natuurlijk, onbehandeld fineerhout. Een fantastisch ecologsich product om jouw doopsuikers/uitnodigingen mee af te werken.
- Wist je dat we ook heel wat leuke kleurtjes in inktkussens hebben? We hebben de kleuren ook weer afgestemd op onze doosjes, zodat het voor jullie (hopelijk) makkelijker wordt om een keuze te maken.

 

 

______________________________________________________________________________

 

De stempel is beschikbaar in 5 verschillende formaten:
2 x 2cm
2,5 x 3cm
3 x 5cm
4 x 8cm
6 x 6cm

____________________________

Levertijd: +- 12 werkdagenHoe ga je aan de slag met het stempelen?
Breng inkt aan op de stempel. Dit kan je doen door het stempelkussen op de stempel te drukken (niet te hard). Daardoor is het mogelijk om te werken met kleine stempelkussens, deze bieden we zelf aan.
Test de stempel eerst een paar keer uit door weinig of iets meer inkt aan te brengen op de stempel. Zo weet je meteen hoe vet hij gedrukt zal worden.
Ook het drukken op de houder zorgt ervoor dat je lijnen er dikker of dunner zullen uitzien. Te hard drukken kan je best niet doen want dan zal je inkt uitlopen.

Opgelet: maak je stempel na gebruik steeds schoon. Stempel enkele keren op een blad zodat de meeste inkt eraf is. Daarna kan je hem schoonmaken met een vochtig doekje.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »