Juffenstempel // Meesterstempel

Een lach toveren op het gezicht van de juf of meester? Dat kan met deze leuke gepersonaliseerde stempel. Zo hoeven ze toch net iets minder te schrijven en worden de agenda's, werkblaadjes,... opgeleukt met een vrolijke stempel.


Wist je dat we ook heel wat leuke kleurtjes in inktkussens hebben? Altijd leuk om deze toe te voegen zodat de juf of meester meteen aan de slag kan!


Let op: dit product gaat gebundeld in productie op 15 juni 2021. Plaats dus jouw bestelling ten laatste op dinsdag 14 juni 2021.

______________________________________________________________________________

 

De stempel is beschikbaar in 3 verschillende formaten:
2 x 2cm
2,5 x 3cm
3 x 5cm

Heeft de juf of meester een langere naam, kies dan ook voor een grotere stempel. Zo blijft de naam mooi zichtbaar na het stempelen.
Hoe ga je aan de slag met het stempelen?
Breng inkt aan op de stempel. Dit kan je doen door het stempelkussen op de stempel te drukken (niet te hard). Daardoor is het mogelijk om te werken met kleine stempelkussens, deze bieden we zelf aan.
Test de stempel eerst een paar keer uit door weinig of iets meer inkt aan te brengen op de stempel. Zo weet je meteen hoe vet hij gedrukt zal worden.
Ook het drukken op de houder zorgt ervoor dat je lijnen er dikker of dunner zullen uitzien. Te hard drukken kan je best niet doen want dan zal je inkt uitlopen.

Opgelet: maak je stempel na gebruik steeds schoon. Stempel enkele keren op een blad zodat de meeste inkt eraf is. Daarna kan je hem schoonmaken met een vochtig doekje.

 

Leuke "wist-je-datjes":

- Wist je dat deze stempels oorspronkelijk van de hand van Mino Paper Sweets zijn?
Mino hangt helaas de handdoek aan de haak, maar wij krijgen de eer om de Mino-ziel verder te zetten. Check binnenkort ook zeker de leuke geboortekaartjes van Mino's hand. De Mino-stempels en geboortekaartjes zijn dan exclusief verkrijgbaar bij Fest Lab.
- De stempels worden gelasercut uit ecologisch rubber en daarna verlijmd op natuurlijk, onbehandeld fineerhout. Een fantastisch ecologsich product waarmee de juffen en meesters zich volledig kunnen uitleven.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »