Juffenstempel // Meesterstempel

Een lach toveren op het gezicht van de juf of meester? Dat kan met deze leuke gepersonaliseerde stempel. Zo hoeven ze toch net iets minder te schrijven en worden de agenda's, werkblaadjes,... opgeleukt met een vrolijke stempel.

 

Leuke "wist-je-datjes":

- Wist je dat deze stempels oorspronkelijk van de hand van Mino Paper Sweets zijn?
Mino hangt helaas de handdoek aan de haak, maar wij krijgen de eer om de Mino-ziel verder te zetten. Check binnenkort ook zeker de leuke geboortekaartjes van Mino's hand. De Mino-stempels en geboortekaartjes zijn dan exclusief verkrijgbaar bij Fest Lab.
- De stempels worden gelasercut uit ecologisch rubber en daarna verlijmd op natuurlijk, onbehandeld fineerhout. Een fantastisch ecologsich product waarmee de juffen en meesters zich volledig kunnen uitleven.
- Wist je dat we ook heel wat leuke kleurtjes in inktkussens hebben? We hebben de kleuren ook weer afgestemd op onze doosjes, zodat het voor jullie (hopelijk) makkelijker wordt om een keuze te maken.

 

 

______________________________________________________________________________

 

De stempel is beschikbaar in 3 verschillende formaten:
2 x 2cm
2,5 x 3cm
3 x 5cm

 

Let op: gepersonaliseerde stempels zijn steeds maatwerk, waardoor er een langere productietijd aan verbonden is. Hou rekening met zo'n 10 werkdagen productie, dus bestel tijdig.


Hoe ga je aan de slag met het stempelen?
Breng inkt aan op de stempel. Dit kan je doen door het stempelkussen op de stempel te drukken (niet te hard). Daardoor is het mogelijk om te werken met kleine stempelkussens, deze bieden we zelf aan.
Test de stempel eerst een paar keer uit door weinig of iets meer inkt aan te brengen op de stempel. Zo weet je meteen hoe vet hij gedrukt zal worden.
Ook het drukken op de houder zorgt ervoor dat je lijnen er dikker of dunner zullen uitzien. Te hard drukken kan je best niet doen want dan zal je inkt uitlopen.

Opgelet: maak je stempel na gebruik steeds schoon. Stempel enkele keren op een blad zodat de meeste inkt eraf is. Daarna kan je hem schoonmaken met een vochtig doekje.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »