Stempel juf / meester DIY

Kies je kleur:

Artikelnummer: JufMeester_stempel_2.5x3

Een lach toveren op het gezicht van de juf of meester? Dat kan met deze leuke gepersonaliseerde stempel. Zo hoeven ze toch net iets minder te schrijven en worden de agenda's, werkblaadjes,... opgeleukt met een vrolijke stempel.


Wist je dat we ook heel wat leuke kleurtjes in inktkussens hebben? Altijd leuk om deze toe te voegen zodat de juf of meester meteen aan de slag kan!


______________________________________________________________________________

 

Ga zelf aan de slag in onze online editor en ontwerp de stempel voor de juf. 
Je hebt een ruime keuze aan lettertypes en figuurtjes. 

De stempel is 2,5x3cm, een mooi formaat voor op werkblaadjes te gebruiken.


Levertijd: +- 10 werkdagen


Hoe ga je aan de slag met het stempelen?
Breng inkt aan op de stempel. Dit kan je doen door het stempelkussen op de stempel te drukken (niet te hard). Daardoor is het mogelijk om te werken met kleine stempelkussens, deze bieden we zelf aan.
Test de stempel eerst een paar keer uit door weinig of iets meer inkt aan te brengen op de stempel. Zo weet je meteen hoe vet hij gedrukt zal worden.
Ook het drukken op de houder zorgt ervoor dat je lijnen er dikker of dunner zullen uitzien. Te hard drukken kan je best niet doen want dan zal je inkt uitlopen.

Opgelet: maak je stempel na gebruik steeds schoon. Stempel enkele keren op een blad zodat de meeste inkt eraf is. Daarna kan je hem schoonmaken met een vochtig doekje.

 

Leuke "wist-je-datjes":

De stempels worden gelasercut uit ecologisch rubber en daarna verlijmd op natuurlijk, onbehandeld fineerhout. Een fantastisch ecologisch product waarmee de juffen en meesters zich volledig kunnen uitleven.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »