Pakket S

 

 

PAKKET S                                           PAKKET M                                          PAKKET L

_______________________________________________________________________________________________________________________________

                     

Wij vinden het enorm belangrijk dat het plaatje klopt. Daarom besteden we ook steeds veel tijd aan het ontwerpen van onze collecties. Formaat, kleuren, compositie, layout en lettertypes worden steeds zorgvuldig op elkaar afgestemd om tot een geslaagd resultaat te komen. Vind jij het ontwerp goed zoals wij het ontworpen hebben en hoeft er voor jou buiten de tekst niets meer gewijzigd te worden?

Dan is pakket S iets voor jou!

 

_____________________________________________________________

 

WAT IS PAKKET S?

Pakket S (aka pakket Small) is onze budgetvriendelijkste optie voor geboortekaartjes en is ontstaan onder het motto "do small things with great love". We zorgen er immers steeds voor dat onze ontwerpen uit de collecties goed in elkaar zitten, waardoor er in principe geen grote ontwerpwijzigingen nodig zijn.

We personaliseren het kaartje met de tekst die jullie ons bezorgen. Uiteraard kan er nog extra tekst toegevoegd worden indien dit nog niet op ons voorbeeldkaartje zou staan. Alle tekstuele aanpassingen vallen onder pakket S, daar hoef je dus niets extra voor te betalen.

Optioneel kunnen we ook bijpassende extra's (zoals stickers, ...) voorzien. Deze extra’s worden volledig afgestemd op het ontwerp, waarbij jullie zelf mogen aangeven hoe ze eruit mogen zien. Kortom, pakket S is een mooie en budgetvriendelijke oplossing.

_____________________________________________________________

 

HOE VERLOOPT HET?

Als je jouw ontwerp gekozen hebt, mag je online de bestelling doorvoeren en jouw tekst invullen in het voorziene vakje. Belangrijk hierbij is dat je "bankoverschrijving" als betaalmethode selecteert, aangezien je de kaartjes nog niet meteen hoeft te betalen. Van zodra jouw bestelling goed bij ons is gearriveerd, ontvang je een bevestigingsmail. Heb je dit niet ontvangen, dan is deze misschien in jouw spamfolder terecht gekomen of is er iets misgelopen.

Van zodra we jouw bestelling hebben ontvangen, plannen we het ontwerp in en gaan we aan de slag. Binnen de 6 werkdagen nemen we contact met je op en bezorgen we je het digitale ontwerp (pdf) via ons cloudsysteem. Op basis van jouw feedback passen we het ontwerp aan en zo komen we via 2 resterende correctierondes tot het ontwerp dat jullie voor ogen hebben.
Nadat de kaart op punt staat, gaan we verder met het ontwerp, productie en levering van eventuele extra's (stickers, enveloppen, doosjes, suikerbonen, ...) zodat alles kan voorbereid worden. We begeleiden je uiteraard gedurende het hele traject en beantwoorden met veel plezier jullie vragen.

 

_____________________________________________________________

 

INBEGREPEN IN PAKKET S

- een ontwerp naar keuze uit onze collectie • enkele variant (niet openvouwend)
- alle tekstuele aanpassingen volgens jouw wensen (wijzigen van het lettertype valt niet onder tekstuele aanpassing)
- 2 aanpassingsrondes na de eerste digitale proef
- drukkosten op standaardpapier
- bijpassende gekleurde enveloppen
- 1x verzending inbegrepen (bv van extra's of geboortekaartjes naar jullie thuis)

 

_____________________________________________________________

 

PRIJZEN PAKKET S

75 kaartjes    •  195,-         |          175 kaartjes  •  295,-
100 kaartjes  •  220,-         |          200 kaartjes  •  320,-
125 kaartjes  •  245,-         |          225 kaartjes  •  345,-
150 kaartjes  •  270,-         |          250 kaartjes  •  370,-

Hogere aantallen zijn ook mogelijk. Je telt hiervoor 1,- per extra kaartje.
Minimum aantal is 75 stuks.

 

_____________________________________________________________

 

BIJKOMENDE OPTIES

Je kan jouw pakket extra uitbreiden met een aantal opties (zoals bv een openvouwend kaartje, andere papiersoort, papieren proefdruk, afgeronde hoeken, ... ). Ontdek alle mogelijkheden op de prijzenpagina.

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Save

Save

Save

Save

Save

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »