Pakket L

 

 

 

PAKKET S                                            PAKKET M                                         PAKKET L

_______________________________________________________________________________________________________________________________

 

Wij vinden het enorm belangrijk dat het plaatje klopt. Maar het zou best kunnen dat je binnen onze collecties toch niet helemaal vindt wat je zoekt en dat een speciale gelegenheid ook een speciaal ontwerp verdient. Een kaartje dat écht bij jou past. Met elementen, figuurtjes of lettertypes die jou typeren. Dan is pakket L uitermate geschikt!

 

WAT IS PAKKET L?
Pakket L betekent "Large" in de letterlijk brede zin van het woord. Je kan zo goed als all the way gaan in het ontwerp, aangezien we volledig van een blanco blad starten. Jij stuurt ons in de juiste richting en wij zorgen ervoor dat jullie wensen en ideeën in het juiste concept gegoten worden. 

Je kan bij ons terecht voor heel wat uiteenlopende stijlen en technieken: strak en minimalistisch, romantisch met aquarel of kortom illustraties die het verschil maken. Vraag naar de mogelijkheden, ze zijn zeer uitgebreid en steeds op jouw wensen afgestemd. Het is allemaal mogelijk in ons Large-pakket.

 

_____________________________________________________________

 

HOE VERLOOPT HET?
Een ontwerp op maat brengt een iets intensievere ontwerpperiode met zich mee dan een ontwerp uit onze collecties. Voor we eraan starten, hebben we graag een goed beeld van wat jullie in gedachten hebben. Hiervoor kan je zelf een moodboard samenstellen die de sfeer weergeeft dat je graag wil bekomen. Denk hierbij aan welke lettertypes je mooi vindt, kleuren, stijl, ... . Dat geeft ons een goede aanzet om te starten. Weet je nog niet helemaal wat je juist wil? Dan ben je uiteraard na afspraak ook héél welkom in ons inspirerende atelier.

Van zodra we alle info hebben om aan de slag te gaan, wordt jouw ontwerp ingepland. Hier is het belangrijk dat we even de tijd krijgen om het ontwerp achter de schermen te laten groeien. Een ontwerpproces is immers niet rechtlijnig en verloopt telkens weer anders. We gunnen onszelf meestal zo'n 20 werkdagen om een eerste ontwerp uit te werken. Nadat jullie het digitale ontwerp (pdf) hebben bekeken via ons cloudsysteem, mag je ons feedback geven. Deze correcties worden doorgaans binnen de 10 werkdagen doorgevoerd. Op die manier werken we samen via 4 resterende correctierondes verder tot het unieke ontwerp van jullie dromen. In het laatste deel van de ontwerpfase wordt er een papieren proefdruk naar jullie thuisadres verzonden. Zo hebben jullie een idee of de compositie en de kleuren volledig naar wens zijn op het gedrukte resultaat. Na de ontwerpfase van de kaart, gaan we verder met het ontwerp, productie en levering van eventuele extra's (stickers, doosjes, suikerbonen, ...) zodat alles kan voorbereid worden. We begeleiden je uiteraard gedurende het hele traject en beantwoorden met veel plezier jullie vragen.

 

_____________________________________________________________

 

BOODSCHAP VAN ALGEMEEN NUT
Een geboortekaartje op maat wordt exclusief ontworpen. Dit wil dus ook zeggen dat het ontwerp niet nog een keer gebruikt kan worden. Eventueel kunnen we wel elementen hergebruiken of starten van een exclusief ontwerp en hierbij elementen aanpassen. Het ontwerp blijft altijd eigendom van FestLab.

Opgelet: we maken géén externe ontwerpen na! Eventuele foto's mogen louter ter illustratie dienen. Maar geen nood, we zijn zelf creatief genoeg om tot een geslaagd resultaat te komen. Het is dan ook onze passie en job!
 

_____________________________________________________________

 

INBEGREPEN IN PAKKET L

- een volledig nieuw ontwerp volgens jouw wensen
- 4 aanpassingsrondes na de eerste digitale proef
- papieren proefdruk, verzonden naar thuisadres
- drukkosten op standaardpapier
- bijpassende gekleurde enveloppen
- 1x verzending inbegrepen (bv van extra's of geboortekaartjes naar jullie thuis)

 

_____________________________________________________________

 

PRIJZEN PAKKET L

75 kaartjes    •  385,-         |          175 kaartjes  •  485,-
100 kaartjes  •  410,-         |          200 kaartjes  •  510,-
125 kaartjes  •  435,-         |          225 kaartjes  •  535,-
150 kaartjes  •  460,-         |          250 kaartjes  •  560,-

Hogere aantallen zijn ook mogelijk. Je telt hiervoor 1,- per extra kaartje.
Minimum aantal is 75 stuks.

 

_____________________________________________________________

 

BIJKOMENDE OPTIES

Je kan jouw pakket extra uitbreiden met een aantal opties (zoals bv een openvouwend kaartje, andere papiersoort, papieren proefdruk, afgeronde hoeken, ... ). Ontdek alle mogelijkheden op de prijzenpagina.

 

  

 

Save

Bewaren

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »