Creatief aanbod producten
Geschikt voor ieders budget
Persoonlijk contact
Eigen illustraties
Inspiratie communie & lentefeest

Inspiratie communie & lentefeest

Laat je inspireren door de voorbeelden die we voor jullie creëerden.

1 tafel telkens omgekleed in drie thema's (thema Olivia, thema Lou en thema George) en een feestlocatie die werd omgetoverd tot communiepareltje (thema Alice). Laat je onderdompelen in een grote bak vol ideetjes en voel de creativiteit in jezelf opborrelen.

We hebben alle thema's gebundeld, zodat je makkelijk zelf combinaties kan maken. Vind je toch niet de juiste kleur? Je vindt uiteraard onder de tab "Feest & Pret" alle andere kleuren van ballonnen, servetten, ... terug.

___________________________________________

THEMA OLIVIA

Als het wat boho-chique mag zijn, denken wij aan (veel) bloemen en een no-nonsense maar toch casual aanpak. Combineer goud met mooie aardetinten (denk aan terra, allerlei groene tinten, bruin, ...) en natuurlijke materialen en je zit gegarandeerd goed.

 

 

 

___________________________________________

THEMA LOU

Mag het wat speelser zijn, zegt u? Geen probleem, we feel you! Wie zegt er dat er op een gepersonaliseerde placemat niet mag gekleurd worden? Of dat je bestek in papieren zakjes steekt om toch wat orde te scheppen. Letterlijk. Laat je inspireren door ons tweede thema!

 

 

 

___________________________________________

THEMA GEORGE

Neutraal en sober is niet gelijk aan saai. Je kan met een eenvoudige setting toch een leuke tafel bekomen! Het zit 'm namelijk in de details en in de kleurencombinaties. Om helemaal relax aan tafel te zitten.

 

  

 

___________________________________________

THEMA ALICE

Heb je wat meer ruimte beschikbaar? Tover dan net als ons de locatie om in een eigen Wonderland. Plaats een aparte buffettafel waar een dramatische ballonslinger voor de "oohs" en "aahs" zorgt, een klein tafeltje waar je de bedankjes mooi op kan schikken en natuurlijk een feesttafel om u tegen te zeggen.

 

Voldoende geïnspireerd?
Navigeer naar jouw voorkeursthema om alle items te shoppen. Lekker makkelijk!
Ben je nog niet helemaal overtuigd? Ontdek dan nog maar rustig de rest van onze site voor meer inspiratie. Onder menu "Feest & Pret" vind je nog veel meer feestitems.

Heb je alleen kaartjes nodig? Die hebben we voor jullie allemaal op een rijtje gezet bij "communiekaartjes". 

Toch nog vragen? We zijn er om je te helpen!

 

________________________________________