Creatief aanbod producten
Geschikt voor ieders budget
Persoonlijk contact
Eigen illustraties
Maak jouw eigen communiebedankjes

Maak jouw eigen communiebedankjes

Ontdek hier leuke producten om communiebedankjes samen te stellen. Wij leveren, jij knutselt!

Ga zelf aan de slag met het samenstellen van jouw communie bedankjes. Want zeg nu zelf: niets leuker dan dat jouw communicant iedereen die aanwezig is op het feest een klein cadeautje kan meegeven.


Bij communie en lentefeest horen bedankjes, want niets leuker dan uitdelen ervan! Dat dit veel geld moet kosten is gelukkig niet waar. Dat je in onze shop voor élk budget wat kan samenstellen kunnen we met veel plezier bevestigen!
Onze bedankjes zijn alles DIY. Shop verpakking, inhoud en afwerking en ga zelf aan de slag met het samenstellen ervan.


Het uitzoeken kan dmv deze paar makkelijke stappen:

1. Wat wil je graag in de verpakkingen doen? Kies je voor snoep, koekjes, chocolade,... Er zijn heel wat mogelijkheden qua voeding.

2. Iets alternatief is altijd een voltreffer bij communies. Denk aan een zeepje, badzout, geurkaarsjes, bloembommetjes, een gepersonaliseerde pen,...

3. Ga nu op zoek naar de geschikte verpakking(en) voor deze items. Het is leuk om een paar verschillende te combineren. Een presentatie met 4 verschillende items vormt een mooi geheel.

4. Indien gewenst kan je deze nog verder afwerken met lintjes, washitape, wasknijpers, droogbloemen, labels met gravure, ....

5. Hoe ga je de verpakking personaliseren met de naam? Kies je voor een stempel die je kan gebruiken op alle verpakkingen of ga je liever voor een naamsticker zoals een ronde sticker of vinylsticker? Aan jou de keuze!

6. Maak er een prachtig totaalplaatje van en zoek een leuke manier om het te presenteren.


We bieden je werkelijk alles om jouw creativiteit de vrije loop te laten. Zo wordt het makkelijk om jouw om alles zelf samen te stellen en te maken. Zie je door de bomen het bos niet meer? We hebben ondertussen heel wat voorbeelden verzamelt die je kan terugvinden op onze blog en instagram.
Kom gerust eens langs in ons inspiratieatelier waar je heel wat voorbeelden kan bekijken en de verpakkingen en inhoud van dichtbij kan zien.

Ohja, hebben we al vermeld dat je de touwtjes zelf volledig in handen hebt? Wij leveren, jij knutselt! Je zal er trots op zijn, da's beloofd!