Vingerverf sprookjes

Choose from:

Beschikbaarheid: Op voorraad (6)

Lekker milieubewust kliederen met deze vingerverf van het merk ökonorm! 
Kinderen houden ervan om met hun handjes te ontdekken. Verf voelt leuk aan en de kleuren zorgen ervoor dat het een ware zinsprikkelende beleving wordt. Bovendien bevordert op deze manier hun creativiteit en worden ze nieuwsgierig om te experimenteren en hun fantasie te gebruiken. 

Hoe gebruiken? 
Je kan de verf met verschillende technieken toepassen: vingers, borstel of spons. Je kan ermee verven, stempelen, vegen of gewoon een beetje kliederen :) Als ondergrond kan je papier, karton, glas of hout gebruiken. De verf is eenvoudig van handjes te verwijderen en uit textiel te wassen. 

Wat met ecologie?
Net zoals de andere creatieve producten die we selecteerden voor kinderen, is ook deze verf ecologisch verantwoord geproduceerd. De verf is volledig ecologisch en bevat uitsluitend natuurlijke grondstoffen, waardoor de verf niet giftig is. Okonorm is een merk dat zich toespitst op het maken van ecologische knutselmaterialen. Deze vingerverf kon dan ook niet ontbreken in ons aanbod! 

 

OOPS, wat gemorst? 
Je kan de verf goed verdunnen om het vloeibaarder te maken. Het is oplosbaar in water, wat betekent dat het makkelijk van handjes, penselen en spons te verwijderen is én dat het ook goed uit kledij te wassen is. Wanneer de verf droog is, kan je het makkelijk los wrijven of eraf borstelen. 

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »