Stempel

Een gepersonaliseerde stempel is niet alleen een leuk gadget maar kan ook gebruikt worden voor heel wat doeleinden: doopsuiker, save the date, enveloppe,...

Door de verschillende kleuren inktkussens kan je hier heel wat mee spelen en heb je een mooi resultaat.
Het inktkussen dien je apart te bestellen, niet inbegrepen bij bestelling van de stempel.

Heb je niet meteen een idee welk lettertype er gebruikt kan worden? Dan kan je ook kiezen uit één van onze voorgestelde lettertypes.
Let op: de namen waar geen hoofdletter gebruikt is, bevatten geen hoofdletters.
Heb je er graag een klein elementje bij van jouw geboortekaartje? Dat kan, stuur ons dan het elementje door. Let op: te fijn is niet mogelijk.

 

______________________________________________________________________________

 

De stempel is beschikbaar in 3 verschillende formaten:
2cm x 1,5cm -> gebaseerd om te stempelen op de kleine kartonnen labels
4,5cm x 3,5cm -> ideaal voor het stempelen op de doosjes (kubusdoosjes, hoge doosjes,...)
5cm x 5cm

Heb je liever een ander formaat? Vraag even naar de prijs hiervan.
Ook grote stempels voor kaarten kunnen we voor jullie maken.

Opgelet: de productie van een stempel duurt gemiddeld tussen de 5 en 10 werkdagen.Hoe ga je aan de slag met het stempelen?
Breng inkt aan op de stempel. Dit kan je doen door het stempelkussen op de stempel te drukken (niet te hard). Daardoor is het mogelijk om te werken met kleine stempelkussens, deze bieden we zelf aan.
Test de stempel eerst een paar keer uit door weinig of iets meer inkt aan te brengen op de stempel. Zo weet je meteen hoe vet hij gedrukt zal worden.
Ook het drukken op de houder zorgt ervoor dat je lijnen er dikker of dunner zullen uitzien. Te hard drukken kan je best niet doen want dan zal je inkt uitlopen.

Opgelet: maak je stempel na gebruik steeds schoon. Stempel enkele keren op een blad zodat de meeste inkt eraf is. Daarna kan je hem schoonmaken met een vochtig doekje.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »