FESTLAB IN TIJDEN VAN CORONA

FESTLAB IN TIJDEN VAN CORONA

De omvang en ernst van de huidige situatie wordt per dag duidelijker en helaas groter.
Meer dan ooit moeten we onszelf verenigen om de strijd aan te binden tegen een verdere verspreiding van het Coronavirus. Een virtuele vereniging wel te verstaan. Bovendien was het nooit "makkelijker" om een strijd aan te gaan dan nu: gewoon thuis blijven maakt een wereld van verschil. Niet alleen voor onszelf, maar vooral voor anderen en ouderen.

Vandaar ook vanuit FestLab een warme oproep dus om zoveel mogelijk thuis te blijven.
In 2020 is het gelukkig mogelijk om veel, héél veel, via internet en post te regelen.
En dat is dus exact wat wij gaan doen.

>>> We sluiten ons fysieke atelier voorlopig tem 3 april <<<

Dit betekent dat je tijdelijk niet meer in real life kan langskomen in ons atelier, maar achter de schermen blijven we wél volledig operationeel.

Op dinsdag en donderdag zullen we achter de schermen aanwezig zijn voor het verzenden van pakketten.
Zolang de post werkt, blijven wij jullie bestellingen met veel liefde en zorg verzenden.

We proberen het ophalen van bestellingen tot een minimum te beperken. Om dit aan te moedigen schenken we tijdelijk een gratis verzending bij bestellingen vanaf 50,-. Is jouw pakketje niet zo dringend? Dan kan je het uiteraard ook nog even in ons atelier laten staan tot de situatie weer genormaliseerd is. 

Indien je een afspraak gepland hebt in deze periode, wordt je door ons persoonlijk gecontacteerd om te bekijken of het telefonisch of via skype kan besproken worden. Eventuele voorbeelden kunnen per post opgestuurd worden. Nieuwe afspraken kunnen pas vanaf 11 april ingeboekt worden, maar hou er rekening mee dat dit ook onder voorbehoud kan zijn ifv verlengingen van de maatregelen.

We doen er, ondanks deze vreemde situatie, alles aan om een goede service te blijven bieden. Helaas is het onvermijdelijk dat dit enigszins voelbaar zal zijn. We rekenen dan ook op jullie begrip en medewerking. Samen zijn we immers sterker!

We willen nog eens benadrukken dat we volledig operationeel blijven, alleen is ons fysieke atelier gesloten en kan je niet meer langskomen. De webshop is nog steeds 24/7 open en we blijven uiteraard nog steeds stand-by voor geboortes. Het enige dat wijzigt is dat tijdelijk de communicatie volledig via mail / telefoon / skype zal verlopen. 

Deze maatregelen zijn niét leuk, maar zijn wél juist.
Beperk datgene wat je verspreid tot het verkondigen van "thuisblijven".
En een beetje extra virtuele liefde.
#letsdothistogether

Heb je nog vragen?
We helpen je graag verder!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »