Koekjes

Onze koekjes worden met veel liefde gemaakt en dat zie én proef je! Artisanale koekjes die volledig kunnen gepersonaliseerd worden, met jouw naam erop. In het standaard lettertype of in het lettertype van op jouw kaartje.

_________________________________________________________________________________

 

PERSONALISEERBAAR: Kies jouw NAAM + VORM
De koekjes kan je standaard personaliseren door er jouw gewenste naam in te laten zetten.
Je kan ze per halve kilogram bestellen. Het aantal koekjes dat hier dan in zitten is afhankelijk van het gekozen formaat en de vorm. Gemiddeld zitten er 35 tot 40 koekjes in een halve kilogram.


De vorm van het koekje kan je zelf kiezen (rond, vierkant, driehoek, wolkje, ...).
We hebben een standaard lettertype wat in elk koekje kan gedrukt worden. Deze bestaan in grote en kleine letters (zie foto 4 voor het verschil).

 

PERSONALISEERBAAR: Kies jouw NAAM + VORM + LETTERTYPE
Heb je liever dat het koekje perfect aansluit bij jouw ontwerp? Dan kan je er ook voor kiezen om een koekjesstempel te laten maken, waarbij jouw lettertype wordt gebruikt (30 euro). Deze stempel krijg je achteraf ook mee naar huis, zodat je er zelf nog allerlei bakkunstwerkjes mee kan maken. 

 

____________________________________________________________________________________

 

PRAKTISCH
De koekjes worden ongeveer een week voor de uitgerekende datum klaargemaakt. Ze kunnen dan na afspraak in Antwerpen centrum of Diest opgehaald worden. Beval je onverwacht toch vroeger? Dan zetten we de oven een paar graden hoger en doen we ons uiterste best om ze sneller klaar te krijgen. We houden je dan op de hoogte. 

De koekjes dienen lang genoeg op voorhand besteld te worden zodat het kan ingepland worden (reken ongeveer op 2,5 maanden).


____________________________________________________________________________________

HOUDBAARHEID
De koekjes blijven minstens 4 weken lekker. Bewaar ze in een blikken doos of een luchtdichte doos zodat ze lekker vers blijven.

____________________________________________________________________________________


HOE VERPAKKEN?

Je kan de koekjes verpakken in een zakje of doosje. Een transparant zakje of melkzakje zijn ideaal. Dan zie je de koekjes erdoor. Deze kan je afsluiten met een knijper, clip of gepersonaliseerde sticker. De verpakking zit niet inbegrepen in de prijs en dien je apart te voorzien.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »