Creatief aanbod producten
Geschikt voor ieders budget
Persoonlijk contact
Eigen illustraties
Ontdek hier ons aanbod kerstkaarten met een eigen foto.

Ontdek hier ons aanbod kerstkaarten met een eigen foto.

Kerstkaarten met foto's die warmte en gezelligheid uitstralen, dat is wat je hier kan vinden.
Upload een eigen foto en personaliseer tekst, lettertype en tekstkleuren naar wens in onze online tool.
Zo maak je zélf een eigen, unieke kaart (die je overig

  • Geen producten gevonden

Maak zélf jouw kerstkaarten in onze online tool! 

Verstuur je graag een gepersonaliseerde kerstkaart of nieuwjaarskaart, maar weet je niet waar te beginnen? We reiken met veel plezier een hand in deze zoektocht, het is ten slotte bijna the most wonderful time of year. 
Jij gaat aan de slag in onze online editor en maakt zélf jouw eigen kerst- of nieuwjaarskaartje! Hello nieuwe creativo! Je kan jouw bestelling makkelijk aanvullen met enveloppen in een bijpassend kleurtje.
De kaartjes zullen gedrukt worden op biotop papier. Dit is een crèmekleurig papier met natuurlijke, ecologische uitstraling. Het papier is geproduceerd van afvalhout. Deze eindejaarsperiode zijn we dus extra lief voor elkaar én voor het milieu!

Praktisch: de kerstkaarten worden gebundeld gedrukt in verschillende drukdagen. Het kan dus zijn dat je even op de kaarten moet wachten als er net een drukdag geweest is. 

LAATSTE drukdag op woensdag 20 december. Bestel jouw kaartjes ten laatste dinsdag 19 december om 13u! Hierna kunnen er GEEN gedrukte kerstkaarten meer besteld worden.