DIY gedrukte kerstkaarten

Verstuur je graag een gepersonaliseerde kerstkaart of nieuwjaarskaart, maar weet je niet waar te beginnen? We reiken met veel plezier een hand in deze zoektocht, het is ten slotte bijna the most wonderful time of year. 
Jij gaat aan de slag in onze online editor en maakt zélf jouw eigen kerst- of nieuwjaarskaartje! Hello nieuwe creativo! Je kan jouw bestelling makkelijk aanvullen met enveloppen in een bijpassend kleurtje.
De kaartjes zullen gedrukt worden op een biotop papier. Het is een crèmekleurig papier met natuurlijke, ecologische uitstraling. Het papier is geproduceerd van afvalhout. Hoera voor het milieu!

Praktisch: de kerstkaarten worden gebundeld gedrukt in verschillende drukdagen. Het kan dus zijn dat je even op de kaarten moet wachten als er net een drukdag geweest is. 

LAATSTE drukdag op vrijdag 16 december 2022. Bestel jouw kaartjes ten laatste 15 december! Hierna kunnen er GEEN gedrukte kerstkaarten meer besteld worden. De digitale kerstkaarten kan je uiteraard blijven bestellen. 


Pagina 1 van 2
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »