Glazen gepersonaliseerde pot

Beschikbaarheid: Op voorraad (9)

De potten zijn ideaal om te gebruiken als doopsuikerpresentatie op het werk of dergelijke. De sticker wordt gepersonaliseerd naar jouw geboortekaartje.

De sticker kan gepersonaliseerd worden naar het geboortekaartje. Hij kan gemaakt worden in een kleur van de kleurenkaart.


Heb je geen geboortekaartje bij De Kaartjesfee? Geen probleem! Stuur ons het lettertype door (ttf bestand) en zo kunnen we ook deze pot voor jou personaliseren.

 

______________________________________________________________________________

 

Afmetingen:
M: 16,5cm x 12cm (dia)
Inhoud: 1l
-> Hierin kan er 630gr inhoud (suikerbonen/lentilles)

L: 21,5cm x 12,5cm (dia)
Inhoud: 1,8l
-> Hierin kan er 1200gr inhoud (suikerbonen/lentilles)

______________________________________________________________________________

 

Een klein geschiedenis weetje:

Dit is de oudste klassieker van onze webshop: een Ikea-pot die we volledig personaliseren met een bijpassende sticker in de stijl van het geboortekaartje. Dit item gaat al het langste mee en is ontstaan uit een cadeautje dat we destijds zelf voor een kraambezoek maakten. Het viel zo in de smaak dat we er ook voor familie en vrienden mochten maken en nog wat later ook voor onze klanten van geboortekaartjes. Hierdoor werd ook het startsein gegeven om onze intensieve zoektocht naar allerlei doopsuikeritems te starten. Het is een dus een organisch gegroeid product met een klein beetje Kaartjesfee-geschiedenis.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »