Onze kaartjespakketten • een pakket voor ieders budget

Iedereen is welkom bij FestLab! Zo stelden we drie pakketten op in functie van jullie wensen en noden. Het is telkens een totaalpakket voor kaartjes, waarmee je al een heel eind verder kan.
Zo betaal je een correcte prijs die mooi aansluit bij wat je nodig hebt.

 

 

____________________________________________________

 

We krijgen vaak de vraag wanneer je best geboortekaartjes of doopsuiker kan bestellen. We hebben verschillende pakketten met telkens een verschillende doorlooptijd, dus maken we even de opsomming. De volgende indicaties zijn ideale startdata. Start je liever wat vroeger, dan juichen we dat met veel enthousiasme toe! :)

 

1. GEBOORTEKAARTJES (+ eventueel doopsuiker):

  • PAKKET S: ten laatste bestellen wanneer je 31 weken zwanger bent.
  • PAKKET M: ten laatste bestellen wanneer je 29 weken zwanger bent.
  • PAKKET L: ten laatste bestellen wanneer je 24 weken zwanger bent.

Ben je omwille van onvoorziene omstandigheden toch al voorbij onze uiterste besteldata? Contacteer ons gerust even om te kijken of we het nog in onze agenda gepast krijgen.

 

2. DOOPSUIKER (zonder geboortekaartjes):

We tellen dat je ten laatste 6 weken voor jouw uitgerekende datum alle spullen voor het doopsuiker in huis hebt. Wij hebben gemiddeld 2 weken levertijd* nodig, afhankelijk van de spulletjes die je besteld hebt. Dus bestel je jouw doopsuikeritems best ten laatste wanneer je 32 weken zwanger bent.

Heb je liever alles wat vroeger in huis? Dat kan zeker, daar zijn we zelfs grote fan van! Dat is zowel voor jouw als onze gemoedsrust een beetje aangenamer en brengt heel wat minder stress met zich mee voor alle partijen. Je hoeft de doosjes ed nog niet meteen te vullen, maar dan heb je wel alles in huis om een eventuele vroegere geboorte op te vangen.

 

*sommige producten hebben een langere levertijd. Dit staat telkens bij de betreffende producten vermeld.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »