Crayon rocks soyawaskrijtjes 32 stuks

Choose from:

Beschikbaarheid: Op voorraad (6)

We vinden creativiteit heel belangrijk en laten onze eigen kiddo's al van jongs af aan kennis maken met tekenmaterialen. Maar door dat knabbelen en sabbelen van hen, zijn uiteraard niet alle tekenmaterialen geschikt. 

Ontmoet daarom de Crayon Rocks!

Natuurlijk & ecologisch
Deze natuurlijke sojawaskrijtjes zijn gemaakt in de VS van lokaal geteelde soja en werden gekleurd met natuurlijke mineralen pigmenten. Ze zijn dus helemaal niet giftig én zelfs ecologisch.
Sojawas staat erom bekend dat het een zachte wassoort is, waardoor ze makkelijk kleur afgeven aan papier en stof. 

Ontwikkeld om een goede pengreep te oefenen
Bovendien is het formaat en de vorm speciaal ontworpen om de driepuntsgreep te oefenen. Zo leren kinderen eenvoudig een goede grip aan, terwijl ze ook nog hun creativiteit ontdekken. Ze zijn zo eenvoudig vast te houden, dat er niet te veel spieren belast worden. 

Prachtige kleuren
Als je nog niet overtuigd was, zullen de mooie, volle kleuren van de krijtjes dat wel doen! Alleen daarvoor zijn we er ook al fan van :) Elk kind heeft kleurtjes nodig om zijn creativiteit te uiten, dus dit is een item dat je daarom zeker niet mag missen in jouw knutselkast.
In deze set zitten 32 kleuren: de 16 kleuren (8 pastel en 8 primaire kleuren) werden uitgebreid met nog eens 16 kleuren, waaronder goud, zilver, turkoois en nog meer aarde kleuren. Bovendien zitten er ook unieke haar-, oog- en huidkleuren in, waardoor je ook leuke personages kan creëren met deze set.

Hoe te gebruiken?
Je kan de krijtjes makkelijk door en over elkaar gebruiken. Je kan laag over laag zetten. Als ondergrond kan je papier of stof gebruiken. Speel, experimenteer en teken er dus maar op los! _________________________________________

- Geschikt voor de kleinste kinderhand maar ook voor volwassenen.

- Niet-giftige, natuurlijke sojawaskrijtjes en limestone. 

- Geleverd in een mooi katoenen bewaarzakje. 

- In deze set zitten 32 kleuren: 8 pastelkleuren, 8 primaire kleuren, unieke haar-, oog- en huidkleuren, goud, zilver, turkoois en nog meer aarde kleuren. Zie foto voor een overzicht van alle kleuren. 


 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »