Communie & Lentefeest

Organiseer je een communie of lentefeest? Dan kan je bij ons terecht voor heel wat leuke spulletjes om te decoreren, om bedankjes samen te stellen of om all the way zelfs de kaartjes bij ons te laten maken.

We got you covered!

Inspiratie nodig? We toverden telkens dezelfde tafel in drie verschillende feestpareltjes. Ook als je thuis een feest organiseert, kan je dus een gezellige feestdis maken. Helemaal zelf, yes you can! Hocus pocus pats, we nemen je mee op onze brats!

 

___________________________________________

THEMA BOHO

Als het wat boho-chique mag zijn, denken wij aan (veel) bloemen en een no-nonsense maar toch casual aanpak. Combineer goud met mooie aardetinten (denk aan terra, allerlei groene tinten, bruin, ...) en natuurlijke materialen en je zit gegarandeerd goed.

 

 

 

___________________________________________

THEMA SPEELS

Mag het wat speelser zijn, zegt u? Geen probleem, we feel you! Wie zegt er dat er op een gepersonaliseerde placemat niet mag gekleurd worden? Of dat je bestek in papieren zakjes steekt om toch wat orde te scheppen. Letterlijk. Laat je inspireren door ons tweede thema!

 

 

 

___________________________________________

THEMA ZEN

Neutraal en sober is niet gelijk aan saai. Je kan met een eenvoudige setting toch een leuke tafel bekomen! Het zit 'm namelijk in de details en in de kleurencombinaties. Om helemaal relax aan tafel te zitten.

 

  

 

Voldoende geïnspireerd?
Hieronder kan je een aantal van bovenstaande items shoppen. Lekker makkelijk!
Ben je nog niet helemaal overtuigd? Ontdek dan nog maar rustig de rest van onze site voor meer inspiratie.

Heb je vragen? We zijn er om je te helpen!

 

________________________________________

 

 

 

Pagina 1 van 2
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »