Collab wenskaart met twinning strijkapplicatie

Kies je kleur:

€21,95 €17,95
Beschikbaarheid: Op voorraad (146)

We may be miles apart, but always connected by heart. 

Twinnen met je kindje, petekind, kleinkind, broer, zus, ... . Zéker in deze gekke tijden is connectie met je geliefden van cruciaal belang! Exàct de reden waarom we deze Collab met Petitpourri deden! 

Een prachtige letterpress kaart met een hartverwarmende boodschap en twee strijkapplicaties: een zon en een maan. Als yin en yang. Onder het motto Live by the sun, love by the moon. Strijk de zon op jouw t-shirt / trui / kussen/ ... en strijk het maantje op het t-shirt / truitje / kussen / ... van je kindje! Zo zijn jullie always connected. Want een liefde to the moon and back kennen we allemaal, toch? Strijkinstructies

1. Verwijder (indien nodig) de plakrand waarmee de patch op de kaart is bevestigd.

2. Warm uw strijkijzer maximaal op en verwarm de stof voordat u de patch aanbrengt.

3. Leg de patch met het borduursel naar boven waar u wilt en bedek deze met een katoenen doek.

4. Druk uw strijkijzer (gebruik geen stoom tijdens het aanbrengen) stevig op de bedekte pleister gedurende ongeveer 30 seconden. Wacht een paar seconden tot de stof wat is afgekoeld en controleer de hechting door voorzichtig met jouw nagel onder de patch te gaan. Begin eventueel opnieuw met een langere opwarmtijd.
5. Keer het kledingstuk binnenstebuiten en strijk de achterkant van de patch gedurende 30 seconden.

Als uw patch op de juiste manier met warmte zijn aangebracht, blijven ze aan uw kleding vastzitten, zelfs als u ze regelmatig op een normale wastemperatuur (30 graden) schoonmaakt. Uw kledingstuk NIET bleken of föhnen. 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »