Ökonorm boetseerklei basis

Kies je kleur:

Beschikbaarheid: Op voorraad (1)

Zowel kleine als grote kinderen kunnen hun fantasie moeiteloos laten uitleven. Maak leuke personages, dieren of vormpjes met deze leuke boetseerklei! 

Hoe gebruik je het? 
Het is zachte boetseerklei en ready to use. Dus potje open en boetseren maar! 
Is het kunstwerkje klaar? Na 1 dag begint de klei te drogen en na 2-3 dagen is het uitgehard. Helemaal klaar om te schilderen indien je dat wenst! Tijdens het drogen krimpt de klei ongeveer 10%. 
Sluit het potje na gebruik weer goed af, dan blijft de klei lekker zacht. Wil je de klei wat zachter laten worden? Probeer dan zeker eens een vochtige doek erom heen te wikkelen. 
Bewaar de potjes op een koele plaats. 

Oops, geknoeid! 
No worries, het is gelukkig eenvoudig te verwijderen. Je kan de klei verdunnen waardoor het makkelijker te verwijderen is. Op stof kan je het best laten drogen en een dag later uitborstelen. 

En wat met ecologie? 
Net zoals de andere creatieve producten die we selecteerden voor kinderen, is ook deze boetseerklei een volledig natuurlijk product! De ecologische producten van Ökonorm bevatten geen schadelijke stoffen en zijn gemaakt van hernieuwbare grondstoffen. Daarom is het veilig te gebruiken door kindjes.

 

Productinfo

4x150g
4 potjes met de kleuren: oranje, bruin, wit en zwart.
- Extra zacht mengbaar
- Overschilderbaar
- Herbruikbaar
- Met bittere substantie (voorkomt dat kindjes het opeten).
- Wasbaar

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »