Bloembommetjes

Kies je kleur:

Beschikbaarheid: Op voorraad (875)

De bloembommetjes zijn gekleurde, biologische zaadbommetjes die gemaakt zijn in Nederland met 100% natuurlijke, biologische ingrediënten. De klei en pigmentkleur is van natuurlijke aard.

Met de bloembommetjes kan er weer een heel mooi stukje natuur gecreëerd worden. Ideaal voor de bijen en vlinders.

Op foto twee staan de kleuren van links naar rechts: beige - oker - oud roze - magnolia - roest - lichtbruin - donkerbruin - lichtblauw - zijdegroen - donkergroen

Verpak de bolletjes in een glazen koker met kurk van 10cm, een glazen koker van 15cm of melkzakje.
Een naam op de verpakking en het kan dienen als ideaal doopsuiker uitdeelcadeautje.

______________________________________________________________________________

 

Diameter: +-2,3cm
Ideale verpakking: glazen koker, melkzakje, stoffen zakje


Prijs staat vermeld per stuk.

______________________________________________________________________________Ideale zaaitijd: maart t/m juli. Maar je kan ze het hele jaar door zaaien, ze zullen dan later in de lente uitkomen. Sommige zaadjes komen meteen aan het begin van het seizoen op (mrt/apr), andere pas aan het eind (sep/okt), daardoor heb je eigenlijk met 1 zaadbommetje het hele seizoen bloemen!

Gooi de Flower bombs overal waar je maar bloemen wilt; in de tuin, op het balkon of een braakliggend stukje grond, wacht op de regen (of gebruik een gieter) en na een paar weken genieten jij, de bij en de vlinders van de meest kleurrijke bloemen!

Maar let wel (!) het zijn wilde bloemen en die groeien alleen buiten met voldoende ruimte, licht en vooral: voeding. Je kunt ze binnen opkweken en dan zullen ze ontkiemen, maar om ze verder te laten groeien moeten ze buiten in de grond gezet worden.

In de bloembolletjes zit een biologische wilde bloemenzaadmix van o.a. phacelia, vlas, gele mosterd, koriander, vlasdotter, kaasjeskruid, klaproos, bolderik, korenbloem, kamille, Perzische klaver, inkarnaatklaver, Alexandrijnse klaver. Het is een mengsel van organisch bodemverbeterend middel en zaaizaden.

Aandeel gemengd oragnisch-mineraal bodemverbeterend middel: 96%
Aandeel zaaizaden: 4%
Organisch stof: 10%
Samenstelling: klei, kokosvezels, zaaizaden, samengestelde organische meststof NPK 6-3

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »